Wings Platinum 6 komt er aan...

Gebruikersavatar
Jan Roeleveld
Berichten: 260
Lid geworden op: di 17 sep 2013, 20:21
Locatie: Houten
Contacteer:

Wings Platinum 6 komt er aan...

Bericht door Jan Roeleveld » wo 11 okt 2017, 16:47

Beste HDAV-Forumlezers,

Eerder dan aanvankelijk verwacht verschijnt op 8 november a.s. Wings Platinum 6. Er gaat weer het nodige veranderen en behalve de nodige comfortverbeteringen wordt er een enorme slag gemaakt naar de toekomst. Omdat steeds meer videocamera's filmen in 4K resolutie, steeds meer fotocamera's óók in 4K kunnen filmen en zelfs smartphones en GoPro-actioncamera's dat kunnen, is het noodzakelijk om Wings Platinum daarop aan te passen en sterk te verbeteren. In dit en het Duitse forum is al meerdere malen gewezen op het feit dat Wings Platinum 5 en 4K niet elkaars vrienden waren. Wings Platinum 6 biedt alleen al op dat vlak een enorme sprong voorwaarts.
Ofschoon nog lang niet alle details bekend zijn hebben wij voor de allernieuwsgierigsten de inmiddels bekende feiten op onze website http://www.hdav.nl/wp-content/uploads/2 ... ws-1-1.pdf samengevat.
Tevens is daar de prijsinformatie te vinden van de eventueel aan te schaffen upgrades vanaf Wings Platinum 2, 3, 4 en 5.

Voor hen die op 8 november aan de slag willen is er al een bestelmogelijkheid viahttp://www.hdav.nl/wings-platinum/upgraden#upgrade
Ook nu verwachten wij dat Wings Platinum 6, in navolging van de eerdere versies 3, 4 en 5, zich de aankomende tijd verder zal ontwikkelen met steeds nieuwe updates tot het meest geëigende softwarepakket voor de creatieve en veeleisende HDAV-maker. Hoe eerder u een upgrade aanschaft hoe langer u daarvan plezier heeft.

In de aankomende week gaat ondergetekende naar Oostenrijk om alle wetenswaardigheden uit de eerste hand te vernemen van Christoph Hilger. Zodra het embargo op alle nieuwtjes is opgeheven zullen wij op onze website de nodige extra informatie aanvullen.
Forumbeheerder Cuno Wegman heeft de vertaling van de menu's weer op zich genomen en zal zich begin november eveneens uitgebreid laten voorlichten over de nieuwe features.

Het aftellen is begonnen!
Succes..!

Groeten,

Jan

Plaats reactie