Welkom

Informatie over HDAV en het HDAV-forum
Plaats reactie
sgg.forum.beheerder
Beheerder
Berichten: 1
Lid geworden op: vr 15 feb 2013, 15:45

Welkom

Bericht door sgg.forum.beheerder » za 05 okt 2013, 23:22

Welkom op het HDAV-forum

Dit forum, gestart door de Stumfl Gebruikers Groep, wil de makers van HDAV-producties, en dan met name de gebruikers van de software en hardware van AV Stumpfl, een mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te komen en op die manier kennis en ervaringen uit te wisselen.

Iedereen is welkom op dit forum: lezen kan altijd. Als u vragen wilt stellen of kunnen reageren op bestaande bijdragen, dan is het noodzakelijk dat u zich als gebruiker registreert.

Registratie staat los van het lidmaatschap van de Stumpfl Gebruikers Groep en is dus mogelijk voor iedereen.

De regel binnen dit forum is: bij de registratie dient u gebruik te maken van uw echte naam (voornaam plus achternaam, gescheiden door spaties of onderliggende streepjes). Het gebruik van gedeeltelijke, fictieve, cryptische of verbasterde namen is niet toegestaan.

Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen bijdragen. Indien nodig hebben de beheerder en de moderatoren het recht om bijdragen te verplaatsen, wijzigen of verwijderen. Maar als iedereeen de normale omgangsvormen in acht neemt, zal dat niet nodig zijn.

Gebruikersavatar
Jan Roeleveld
Berichten: 285
Lid geworden op: di 17 sep 2013, 20:21
Locatie: Houten
Contacteer:

Re: Welkom

Bericht door Jan Roeleveld » ma 07 okt 2013, 09:57

Proficiat met het opzetten van dit HDAV Forum en hartelijk dank aan Cuno Wegman en Ed Diersmann. Hopelijk wordt dit HDAV Forum een leerzaam en constructief 'instrument' bij het uitoefenen van de HDAV-hobby. Dank ook aan Joris Lange die vele jaren op zijn website een plekje inruimde voor het AV-Forum. Namens alle Wings Platinum gebruikers, al dan niet lid van de Stumpfl Gebruikers Groep, spreek ik de wens uit dat dit HDAV Forum een uitwisselingsplatform wordt van HDAV kennis en ervaring.
Succes..!

Groeten,

Jan

Plaats reactie