Leinwandfestival in Wetzlar

Informatie over HDAV en het HDAV-forum
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Cuno Wegman
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 15 feb 2013, 16:25
Contacteer:

Leinwandfestival in Wetzlar

Bericht door Cuno Wegman » ma 27 mei 2019, 17:23

Een bericht voor alle Nederlandse en Belgische AV-vrienden die het Leinwandfestival in Wetzlar (van 20 tot en met 23 juni 2019) willen bezoeken.

Dit is het jaarlijkse AV-festival van AV-Dialog, de Duitse zustervereninging van de Nederlandse NVBG.
Het festival wordt in dit jaar in Wetzlar gehouden. Een stad die voor fotografen een bijzondere betekenis heeft.

De organisatie van het festival laat weten dat, door een storing in de software van de website, mogelijk niet alle aanmeldingen goed zijn geregistreerd. Dus: als u zich heeft aangemeld als bezoeker, maar nog geen bevestiging of betaalinformatie daarvan heeft ontvangen, neem dan contact op met de organisatie of meld u nog een keer aan (ze houden in de gaten dat er geen dubbele aanmeldingen ontstaan).

En als u zich nog niet had aangemeld: het kan nog!
Het is een mooi meerdaags AV-festival. En voor wie wil worden er vanaf maandag 17 juni al voorprogramma-activiteiten aangeboden, waaronderook een bezoek aan de fabriek van Leica.

Meer informatie en aanmeldingen: http://www.leinwandfestival-wetzlar.de
AVé,
Cuno

Gebruikersavatar
Jan Roeleveld
Berichten: 252
Lid geworden op: di 17 sep 2013, 20:21
Locatie: Houten
Contacteer:

Re: Leinwandfestival in Wetzlar

Bericht door Jan Roeleveld » ma 27 mei 2019, 20:09

Heel mooi Cuno dat je het Leinwandfestival onder de aandacht brengt van de lezers van dit forum! Ik kan de oproep om er heen te gaan van harte ondersteunen. Er is mooi werk te zien, er zijn interessante discussieronden ingepland, er is een mooie avondvoorstelling geprogrammeerd en op zaterdag is er o.a. een 'Niederländisches Block' dat afgesloten wordt met een glaasje Bols Corenwijn en Old Amsterdam kaas.
Er zijn meerdere Nederlandse gasten die zich hebben aangemeld, dus als je Duits niet 100% is kan je je toch met AV-vrienden in het NL onderhouden.
Kortom, maak er een mooi 'uitje' van en schrijf je in. De techniek is in de vertrouwde handen van Cuno en toevallig ben ik er ook... :D

Jan

Plaats reactie